tiistai 9. elokuuta 2016

Farewell Party


        Huhhuh mikä päivä. Sunnuntaina oli meidän Farewell party Pinjan luona, jonne jokainen perhe toi amerikkalaista ruokaa, uitiin uima-altaassa, pelattiin pelejä, kuunneltiin musiikkia ja nautittiin vikasta illasta yhdessä ennen kotiinpaluuta. 

        Meillä on kyllä niin uskomattoman ihana porukka jonka kanssa on saanut jakaa kaikki seikkailut täällä. Illalla iski vähän haikee fiilis kun tajuttiin, että meidän matka on jo lopussa eikä tulla näkemään sen jälkeen toisiamme vähään aikaan. Mutta onneks reunion häämöttää jo edessä <3 ISO kiitos siis kaikille teille mukana olleille FL vaihtareille!!












Päästiin pelaamaan myös muutamia pelejä, tässä tunnelmia yhdestä. Tehtävänä oli syödä pussissa oleva sisältö mahdollisimman nopeasti, nopeiten kaikki pussit tyhjentänyt joukkue voitti. Oli kyllä kamalia makuyhdistelmiä!



      Nyt kuumottelen täällä pakkaushommissa, tavaraa kertyi jotenkin ihmeellisesti enemmän kuin luulin, joten matkalaukun saumat pääsee koetukselle.. Väkivallan ja parin voimasanan avulla vetoketju meni juuri ja juuri kiinni, toivotaan ettei se poksahda auki lentokentällä.. Onnistuin myös alittamaan painorajotukset muutamalla sadalla grammalla!




     Se ois sitten huomenna lähtö kohti Suomea, nyt lähden nauttimaan viimeisistä hetkistä isäntäperheen kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti